Prima pagină  »  Despre Noi  »  Asociațiile avocaților  »  Asociația Femeilor Avocate din Moldova
Asociația Femeilor Avocate din Moldova
Rezumatul Raportului final despre organizarea și desfășurarea în perioada 05.02.2022 – 18.06.2022 a cursului on-line de îmbunătățire a competențelor digitale, denumit „Tehnologii informaționale și resurse on-line pentru avocați" în cadrul Programului pentru Susținerea Reformei Justiției Penale și Combaterea Corupției, mini-proiect implementat de Asociația Fam și Reprezentanța ABA ROLI în Moldova cu suportul financiar al Biroului pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat al SUA.

Unul din obiectivele strategice ale Asociației Femeilor Avocate din Republica Moldova este consolidarea vocii femeilor avocate în profesie.În scopul abilitării femeilor avocate în utilizarea tehnologiilor informaționale, Asociația Femeilor Avocate din Moldova, la 16.02.2019 a dat startul instruirii a 96 avocate din mun. Chișinău în cadrul a 6 ateliere de lucru, ce se vor desfășura în perioada februarie-iulie 2019 la sediul Uniunii Avocaților din Moldova.

Dragi avocate, dragi avocați, Vă invităm să completați acest chestionar electronic anonim de evaluare a necesităților de instruire în utilizarea tehnologiilor informaționale în activitatea Dvs de avocat.
Stimați colegi Avocați! Asociația „Femeile Avocate din Moldova” vine cu o declarație în loc de tradiționala felicitare de Ziua Avocaturii, care se sărbătorește la 9 septembrie. Cu regret, nu avem prea multe motive de sărbătorire...

Vă anunțăm, că la 20 decembrie 2017, ora 10, va avea loc Adunarea Generală a membrelor Asociației FAM.
Asociația Femeilor Avocate din Republica Moldova a analizat inițiativele de modificare a Legii cu privire la avocatură, care sunt în examinare în Parlamentul Republicii Moldova.
1 - 20 din 29