Prima pagină  »  Despre Noi  »  Asociațiile avocaților  »  Asociația Tinerilor Avocați
Asociația Tinerilor Avocați
Asociaţia Tinerilor Avocaților, este o asociaţie profesională, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate. Asociaţia Tinerilor Avocaţi este prima asociaţie creată pe lângă Uniunea Avocaţilor, care în calitate de membri include avocaţii în vârstă de până la 40 ani şi avocaţi stagiari.
La 29 septembrie 2016, ora 18.00, va avea loc Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Tinerilor Avocaţi. Adunarea se va desfăşura la sediul Bibliotecii Publice de Drept pe str. Armeneasca, 42.
Asociaţia Tinerilor Avocaţi a fost creată la iniţiativa unui grup al avocaţilor stagiari. Scopul iniţial al grupului a fost crearea "Asociaţiei Avocaţilor Stagiari". La prezentarea iniţiativei în faţa Consiliului Uniunii Avocaţilor şi în urma discuţiilor cu privire la viitorul constructiv al asociaţiei s-a convenit ca denumirea asociaţiei să fie "Asociaţia Tinerilor Avocaţi", care să includă atât avocaţii tineri cât şi avocaţii stagiari.
La data de 14 septembrie 2012 și 13 septembrie 2013 au avut loc Adunarile Generale a membrilor Asociaţiei la care au fost alese organele de conducere.
Membrii Asociaţiei Tinerilor Avocaţi sunt avocaţii tineri în vârstă până la 40 de ani şi avocaţii stagiari.

„Discuţii Publice pentru Avocaţii Stagiari şi Tinerii Avocaţi”